Tentaångest!!!

Ena sekunden är man lugn som en filbunke men så helt plötsligt väller ångesten över en!! Just nu känner jag mig hyffast lugn med bara lite pirr i magen. Stackars Tina som har behövt  lyssna på allt! Lär ju bli ännu värre nästa vecka =)

Idag har vi varit i Östersund och redovisat sista arbetet innan tentan. Skulle åka dit klockan 7.
Vaknade imorse av att jag drömde att jag försov mig. Kollade på klockradion och såg att klockan var 6.48!
Yrvaken och stressad ringde jag till hon som skulle köra och berättade att jag hade försovit mig. Då säger hon att jag måste ha glömt att ställa om den för klockan var bara 5.48. Ber om ursäkt för att jag väckt henne och går och lägger mig igen. Kunde inte hålla mig för skratt så det var lika bra att kliva upp!

Redovisningen gick bra, men det kändes ganska onödigt att åka 40 mil för några timmar.. Fast så fick jag höra att om man inte var med skulle man skriva ett arbete på 25 sidor och lämna in. Lite lättare att fara till Östersund då.

I helgen var jag på 40-års fest. Som dom flesta säkert vet var vi utklädda till Kiss! Det blev uppskattat men det var lite pinsamt också =) Tråkigt nog blev alla bilder så mörka så man knappt ser nåt. Om jag får tag på nåt bra ska ni få se!!

Annars så känns det som att jag har fullt upp inför tentan. Saknar att vara med mina vänner! Men det lugnar nog ner sig snart hoppas jag. Nästa kurs ska vi bara läsa 3 böcker istället för 11! Fast å andra sidan är den här kursen mycket mindre.

Känns som att jag pratar väldigt mycket om skolan och så, men det händer i så mycket annat i mitt liv nu. Jag ska bättre mig ;)

Påminn mig om att jag ska berätta om finniga killen och ormen när vi träffas live nästa gång!  


Äntligen!!

Tycker att jag har varit väldigt duktig den här veckan. Har skaffat mig pluggkompisar så nu kan man inte komma med några ursäkter till att inte plugga. Har bestämt att vi ska läsa några böcker var och sammanfatta dom så nu kan man inte ligga på latsidan..

Har fått en två veckors träningskort så nu kommer jag att ha konstant träningsverk. Har ju haft huvudverk nästan varje dag sedan jag började plugga, men nu efter att jag börjat träna har jag inte haft det. Har inte använt glasögon dom här dagarna heller, så det kan bero på det också..

Idag tyckte mina pluggisar och jag att vi förtjänade en liten shoppingrunda i Birsta. Käkade mat på IKEA, hämtade min telefon på Siba och handlade på Willys. Vilken shopping :D
Är glad att få tillbaka min mobil i alla fall. Sammanlagt så har den varit inne på lagning nu drygt 3 månader... Fick en helt ny mobil nu, tydligen gick det inte att laga.

Nu ska jag sova lite. Måste upp hyffsat tidigt imorrn och läsa.. God natt

Nu får du ta tag i det här Tea!

Tänkte att jag skulle plugga hela den här helgen eftersom det snart är tenta. Men det känns så mycket så jag har inte vågat ta tag i det riktigt. Idiotiskt egentligen! Det blir ju inte bättre av att skjuta upp det... Men förhoppningsvis klarar jag tentan som är om tre veckor!!

Den här veckan har vi fått ett nytt grupparbete. Vi ska skriva om socialpsykologi. Trodde det skulle bli ganska enkelt. Men när jag började läsa om det jag skulle fördjupa mig på insåg jag att det inte var lika lätt.. Symbolisk interaktionism. Det är bara flumm och ingen riktigt svar. Ska skriva klart det tills på måndag så förhoppningsvis vet jag lite bättre vad det handlar om då.

Måste beställa böcker också. Trodde att jag skulle klara mig med dom jag hade, men jag måste i alla fall beställa en bok om jag vill klara den där tentan.Kände mig lite snål i morse men sen kom jag på att bidraget är ju faktiskt till för att köpa böcker!

Fick en konstig insättning på kontot nu i veckan. Fick 300 kr som det stod lön på.. Vet inte vad dom kommer ifrån. Det är ju över en vecka tills jag ska få lönen från Charm. Men extra pengar är ju aldrig fel :P

Igår lagade jag och Tina middag tillsammans. Det var jätte trevligt att ha någon att äta med för en gångs skull. All mat blir äcklig och tråkig när man äter själv. Fortsatte kvällen med att kolla på Idol. Tanken var att jag skulle plugga.

Idag har jag jobbat. Ganska skönt faktiskt att slippa tänka på allt som far omkring i huvudet nu. Visstja, jag måste kolla upp hur mycket jag får tjäna för CSN. Nu måste jag komma ihåg det när jag skrivit det här. Måste börja gå ut och gå också. Har en uppgift på skolan där vi ska förändra något med oss själv. Eftersom jag är så trött hela tiden ska jag försöka gå varje dag så man får lite syre.. Men jag ligger efter med det också.

Nu måste jag verkligen skärpa mig!!


Blackout

Igår kom jag tillbaka från Göteborg. Gick faktiskt bra att åka tåg 8 timmar. Hann skriva på opponeringen jag skulle redovisa idag, surrat en massa med en trevlig dam och sovit en stund.
Trodde jag skulle dö idag av nervositet!! Var livrädd för vad dom skulle säga om mitt arbete. Men det hade jag inte behövt oroa mig över. Hon som skulle oppoera på mitt arbete var inte där. Men det jag gjorde bort mig.. Jag kunde inte prata och jag kunde inte änns läsa det jag själv hade skrivit. Pinsamt!!!!
Men jag fick i alla fall en positiv kommentar av dom andra som hade skummat igenom mitt arbete. Dom tyckte att det var bra skrivet!!! Blev jätteglad eftersom jag inte har skrivit rapporter sedan högstadiet. Antar att det inte är samma nivå på de man skrev då.. Så kanske att jag inte är så dålig som jag tror! Ska få höra lite mer kommentarer om mitt arbete i veckan hoppas jag.. Är glad att den här dagen är över!

Annars har jag inte så mycket att säga.

Vi har råttor i sängen

I natt hände något roligt! När Martin snarkar brukar jag putta på honom så att han vaknar till lite. I natt kittlade jag honom lite på halsen. Martin flyger upp och ställer sig i sängen och säger att det finns råttor i sängen. Jag skrattade så jag höll på att dö!

Annars så har jag skrivit klart ett en rapport. Skulle vara 8 sidor, men jag fick bara ihop 7... Undrar vad dom säger om det... Men jag orkar inte bry mig. Var hur mycket strul som hellst med den där uppgiften.

Yeh yeh.. End of story

RSS 2.0