Nyinflyttad

Hello! I´m back!
Vi har varit utan internet under flytten men nu är det fixat.

Ja, som sagt. Nu har vi flyttat till våran lägenhet som vi ska få ha ett heeelt år. Det är länge för att vara Gbg vad jag har förstått. Men om vi sköter oss i den här lägenheten så får vi stå i en specialkö och förhoppningsvis får vi ett förstahandskontrakt efter det.

Jag har varit barnvakt. Martins jobbarkompis har bil och skulle hjälpa oss flytta in soffan och sängen i nya lägenheten. Jag skulle ta hand om hans 1-åriga dotter under tiden. Utanför våran förra lägehet finns en lekpark som jag tänkte skulle vara perfekt att leka i. Men när vi kom dit kollade Linnea (dottern) vettskrämd omkring sig och började sedan gråta, högre, högre och högre. Jag bar in henne till lägenheten, helt säker på att någon skulle ringa polisen och säga att jag hade kidnappat den lilla flicka. När vi väl var inne i lägenheten var det Linnea som var säker på att jag hade kidnappat henne. Hon var livrädd och vågade inte änns vara i samma rum som mig. Samtidigt ringde så klart henne pappa och frågade hur det gick. Jag var nära att börja gråta och be dom komma tillbaka och rädda mig.
Efter att jag lagt på telefonen och försökt med lite fula trick som godis och favvofilt gick allt bra, förutom när hon klämde fingarna, slog huvudet i golvet och tappade vattenflaska på foten. Tror det dröjer innan jag skaffar barn iaf. Jag var heeeelt slut efter ca. 2 timmars barnpassade.

Vi har varit på Ikea och handlat lite till nya lägenheten. Gick på drygt 4000:- men det känns inte så farligt =)
Jag har föresten gjort en bra deal med Martin. Han betalar hyran och jag diskar, städer, tvättar, handlar och allt de som har med hushållet att göra. Jag är ju hemma nästan jämt så det blir bra.

Jag blir så less på folk som ger en falska förhoppningar.. Jag trodde att jag skulle få jobba jättemycket på ett café, men så blev det ju inte. Men jag har ju iaf Åhlens cafet nästa månad. hoppas jag.
Fick förresten brev från tingsrätten i Sundsvall så jag kommer nog hem den 9:onde december. Förhoppningsvis får jag jobba på Charm fram till jul så då blir jag i Sundsvall länge!

Nu har jag nog inte så mycket mer att säga idag. Jimmy är på besök och imorgon kommer Emmelie.
Det är roligt med besök. Men ibland känner man att man vill vara lite själv också.
            Hej hopp på er gott folk!

Hej Hopp!

Så var det en ny vecka igen då. I helgen har jag varit i Stockholm och hälsat på/grattat Martins syster Emmelie.
Allt blev inte som väntat, men vad blir det. Jag skulle nog ha stannat hemma och jobbat så man har råd att äta den här månaden istället. Jag är lite orolig för det där med jobb.. Det verkar inte vara så svårt att få jobb här nere, men det vore ju bra om man fick lite tider också.
Idag känns det lite bättre iaf! Var in på Åhlens, ska jobba extra på cafét där. Chefen var jättetrevlig och positiv så det ska nog gå bra. Börjar på fredag. Hoppas att dom har nå tider åt mig sedan. Annars kanske det inte är helt omöjligt att få jobba på något av deras andra caféer här i Göteborg. Eller i nån butik kanske.. Vi får se.
På fredag hade jag tänkt komma hem också. Hoppas att det finns flygbiljetter kvar, annars får jag ta nattåget.
Tänkte vara hemma till tidag. Om det går.
Ja.. Nu vet jag inte om jag hade så mycket mer att säga. Ska trippa ner på ica och se om dom har något gott.
Hej hopp på er!

RSS 2.0