Tenta 5 avklarad

Så där, nu kan man slappna av 3 dagar innan nästa kurs börjar. Ska med tåget till stockholm om 40 min. tänkte hinna slänga i mig nåt att äta innan bara =)

Den här tentan kändes hyffsad bra iaf. Men det är svårt att veta vad han tycker på fallen som vi anlyserat.. Hoppas att jag klarar den eller att jag bara behöver skiva om en del. Har inte fått svar på förra tentan än... Snart är det dubbla tiden..
Kanske får svaret från den här tentan före...

Jajja, nu ska jag inte vara bitter utan bara njuta av helgen!! Ha det gött!! Kramhej!

Hokuspokus

Idag har jag varit hemma hos Anki på en andlig kväll. Det var jättespännade, men det kom ingen från andra sidan och pratade med mig =(

Men hos tog ett smycke från varje person och berättade om ens personlighet. Många stämde kusligt bra in. Tex att Anki har två lägen, antingen full fart eller trött och att Veronica stressar runt hela tiden och ska hinna med allt. Var hur mycket som stämde in på alla, men man vet ju aldrig med sånt där.

Till mig sa hon iaf att jag hade ett stort hjärta och att jag lyste snäll =) Men jag var tvungen att lära mig att säga vad jag tycker och täker och att jag måste ta mer plats. Jag ska släppa kontrollen och Martin är den som "bestämmer". 

Så nu måste jag tuffa på mig =) 

Nu är det bara ett dygn kvar att plugga ungefär. Ska faktiskt gå och lägga mig nu så jag är pigg och utvilad imorrn.

Visstja, hon sa en jättekonstig sak. Jag måste träna benen..? Och problem med knäna..? Fattar nada =)
God natt! Får se om jag kan sova pga alla spöken och andar nu. Tjing! 

Tentavecka

I helgen har jag jobbat. Är ganska less på mitt jobb nu. Det är alltid tokstressigt och man får alltid jobba över. Tycker inte att det är nå roligt när man ska få dåligt samvete för att man "bara" kan jobba över 1 timme. Känns som att man måste ställa upp eftersom nästa gång behöver jag att folk stannar för min skull. Helt sjukt att man inte kan planera något efter jobbet eftersom man aldrig vet hur länge man måste vara kvar. Kan dom inte bara ta in tillräckligt med personal så man hinner med sig?!?!

Nu är jag inne i en period där jag inte kan sova. Ögonen och kroppen är trötta men hjärnan kan inte somna ändå. Har väl sovit kanske 6 timmar den här helgen. Antagligen kommer väl tröttheten nästa helg när tentan är över. Men då ska jag ju till Stockholm, vill ju vara utvilad där!!

Trodde att vi skulle få vår nu, packade undan snowboarden och massa vinterkläder igår. Just typiskt att det ska komma en massa snö nu då..

Har fått lite "nya" möbler i lägenheten nu. Kanske inte dom vackraste, men det blev lite mer förvaringsutrymme iaf! Blev nöjd ändå.

Ska betala lite räkningar nu, sedan blir det plugg. Ska ha msnpluggmöte kl.4 och dela upp lite arbete. Den här veckan lär det bli mycket plugg!!

Ingen rubrik

Wohoooo!! Jag klarade duggan! Tyckte att den kändes hur svår som hellst, men jag fick iaf 69,5% av 100% på den. Så imorrn kan jag sitta och plugga lite till så får vi se om jag kan få ännu bättre resultat.
Idag hade vi våran lärare varit på plats i Sundsvall. Hade ett seminarie om samtal. Han är sån bra lärare och har mycket erfarenhet. Spännande att höra alla hans historier!!
 
Anki kom och hälsade på kl.6.30 idag. Hon skulle med bussen som gick kl.8 från stan till Stokholm. Tycker inte om att kliva upp så tidigt, men vad gör man inte för bestemor =)

Tänkte faktiskt vara duktig och ta en liten springtur idag men jag somnade istället. Tvingade med Martin på en promenad när han slutade istället. Gick bort till Sibylla Inn och åt middag där och sedan tillbaka. Fick kompromissa lite för att få med honom.

Till helgen jobbar jag. Känns så där, men det är pengar iaf =) Ska ju snart utomlands!!

Vår i luften

Dom två senaste veckorna har jag varit jätteduktig och pluggat hur mycket som hellst. Hoppas verkligen att jag klarar duggorna imorrn och på torsdag. Är lite orolig eftersom det är så många konstiga ord och för att man måste klara 60% för att bli godkänd. Inte nu på fredag men nästa är det tentadax igen. Har inte fått svar på om jag klarade förra tentan heller.. Lite jobbigt..

Ska åka till stockholm fredag 27/3 med Martin. Vet inte vad vi ska göra, men det ska bli skönt att komma bort lite =)

Idag var Anki här och åt lunch med oss. Trevigt, trevligt!
Tog en liten promenad i vårsolen idag också. Det var så skönt ute förutom att det blåste så mycket.

Annars så har jag inte så mycket att säga till om. Sitter mest inne och pluggar nu för tiden.. Längtar så mycket tills vi ska utomlands och till sommarlov!!

Tokläsa!

Så var det måndag igen då.. Veckorna går alldeles för fort och jag hinner inte med nåt känns det som.
Snart är det tenta igen och jag har bara kommit till sidan 58 i första boken. Istället för att plugga så sover jag.
Förstår inte hur jag kan vara så fruktansvärt trött! Är helt tom i huvudet hela tiden och på natten drömmer jag bara en massa sjuka saker. I natt vaknade jag av att alla sängkläder var alldeles dyngsura av svett. Var tvungen att duscha kl.2.30.. Måste försöka plugga lite nu innan jag somnar igen!!

Har inte fått reda på vad jag fick på tentan heller. Skulle ha omtenta på lördag om jag inte klarat den, men nu hade läraren ändrat till en hemtenta. Vet inte när den ska göras och hur lång tid man har på sig, men jag hoppas verkligen att den inte kommer i samma veva som nästa tenta.. Men mest av allt hoppas jag att jag har klarat den :D

Fick inbjudan till bröllopet förra veckan! Det ska bli så roligt! Martin ska på bröllop i Göteborg i maj.
Nu blir det till att tokläsa!!

Systeryster!

Idag kommer min lillasyster Emilia till Sundsvall och hälsar på. Hon ska vara här till torsdag. Det ska bli roligt! Hon ska få bestämma vad vi ska göra. Skönt att inte behöva vara ensam när Martin är i Stockholm också!

Det går lite trögt med plugget just nu. Men jag går på föreläsningarna och som tur är har vi en bra lärare med bra föreläsningar så man kanske inte ligger så mycket efter ändå..

Var på bio igår. Såg Män som hatar kvinnor. Skådespelarna passade inte in helt på min bild. Speciellt inte Peter Haber!

Åkte snowboard med Sandra igår i Skönvik. Det gick faktiskt mycket bättre än jag trodde det skulle gå. Har inte åkte på en massa år men jag bara swischade nerför backen. Haha nästan iaf :D Lite sämre gick det med liften. Gjorde två vurpor där innan vi fick in tekniken.

Träningen går också väldigt dåligt. Har inte tränat på två veckor och den här veckan blir det inget heller. Skulle träna i fredags. Tog en promenad dit men så öppnade dom inte förän 11 så då tog jag en promenad tillbaka hem. Tog en liten omväg så det blev 1 timme iaf.

RSS 2.0