en social vecka

Det är lördag förmiddag och det känns så bra att vara ledig! Igår var jag med Josse och Johanna, käkade på Vapiano och sedan gjorde vi en rätt tidig kväll. Fick sova ensam inatt för Johan for iväg med sina kompisar och lyxade till det med badtunna och bastu. Trodde att jag kanske skulle ha svårt att somna men det gick ju hur bra som helst.
 
Ikväll kommer tjejerna  hit och käkar lite mat och sedan vill dom gå på erotikmässan men jag vet inte jag är så jättetaggad på det.
 
Imorgon starar maratonträningen.. Gah vad jag inte är jättetaggad men på nåt sätt ser jag ändå fram emot det. Drömde om det inatt och lärde känna en massa nytt folk i drömmen.
 
 
På onsdag kommer Olle och Maggan hit! Ska bli så kul =) Fredag har jag tagit ledigt så att jag kan hänga med dem. Ska gå på musikal, Dirty dancing. Och nästa söndag är det dags att börja flytta! Ska bli sambo och det blir jättebra! Men jag gruvar mig för att packa upp och ner allt. Fast jobbigast känns med de stora möblerna som ska bort. Så om nån vill ha en soffa, ett bord, en tv-bänk eller en bokhylla så säg till. Kruxet är ju att man får åka till Bromma och hämta så det är väl inte så många som kommer att nappa på det. Men värt ett förstök :D

jej..

Ahh! Idag skulle jag vilja byta jobb och göra nåt som inte har med människor att göra. Men jag är glad att jag har bra kollegor som man kan gå och tigga kramar av!
 
Johan har bytt jobb idag. Ska höra hur han haft det sedan =)

RSS 2.0