Deep talk och mototskaka

Idag har jag haft föreläsning i genusvetenskap. Intressant tycker jag! Har varit en massa problem med nya uppgiften vi ska göra. Ska söka massa artiklar på speciella ställen som måste skickas till skolan. Tar 1-2 dagar och allt ska vara inlämnat på fredag, så jag känner stressen fråsa i nacken! Fick prata med våran handledare idag i alla fall så hon vet varför arbetet kanske inte blir så bra..
Annars har jag, Anki och Tina bakat mototskaka, Blev väldigt god måste jag säga. Anki och jag gjorde wok till middag och hade mys med tända ljus och allt.

Nu ska jag plugga lite.

Kaos på jobbet

Igår jobbade jag på Charm. Eftersom dom har dragit ner på personal trodde jag att det skulle bli en lugn lördag. Men ack så fel jag hade! Brödet kom sent så vi var tvungen att hjälpas åt att med alla backar. Slängde i oss lite frukost och sedan var helvetet igång.
Kl. 10 rullade kön igång och slutade aldrig! Men vi var grymma och hade läget under kontroll ända tills diskmaskinen gick sönder. Vad gör man en lönehelg när diskmaskinen går sönder?!?!?!
Allt blev kaos och självklart blev gästerna sura. Jag tänkte gå på SIba och klaga på att jag aldrig får igen min mobil, men det hann jag inte.

Idag har min nya sambo haft kalas. Först var vi på laserhallen. Jag kom 4:a av 9. Ganska nöjd med det! Sedan åkte vi tillbaka till oss och fikade. Efter fikat skulle familjen hem till farmorn och farfarn och äta middag.  Som nybliven familjemedlem måste man ju ställa upp och följa med till Löta. Hehe.

Annars så händer det nog inte så mycket. Imorgon har vi chatföreläsning. Låter föga spännande. Ska lära oss att söka evidensbaserade artiklar på bibblan. Hade varit bättre om någon hade visat oss på riktigt hur man gör istället.

Tjing!

Utmaning från Veronica

Vilken mat äter du oftast?
Mackor och pasta

När du är på kalas, är du den som sitter eller är du den som hjälper till att plocka av?
Jag brukar hjälpa till

Var sitter du när du bloggar?
I Tinas soffa har det blivit på sista tiden.

Vilket land eller stad har varit din bästa semseter?
Kina

Vilken TV kanal tittar du mest på?
3:an eller 5:an tror jag

Dessa utmanar jag:
Tina och Sofie.Å

Blä.

Idag känns allt så tråkigt. Vill bara lägga mig och sova så att det blir lördag. Då ska jag i alla fall jobba.

Lätt stressad

Idag skulle vi skriva på vårat grupparbete. Så klart går aldrig något som planerat. Började med att en tjej försov sig.
Alla grupprum med dator var upptagen, så vi lånade en bärbar på bibblan. Nästa problem var att trådlösa nätverket inte fungerade.
Började att skriva arbete, men efter att inte rört datorn på några minuter slocknade den och arbetet försvann. Lagomt roligt. Kände huvudverken komma smygande. Kunde inte tänka över huvud taget så det var inte många rader vi fick ner. Jag som trodde att vi i princip skulle bli färdiga idag.

Idag slapp jag laga och äta middag själv. Tina och jag gjorde paj med fetaost och broccoli. Skulle baka morotskaka till efterrätt med vi skjuter på det tills vidare.

Martin brukar ringa mig VARJE dag från jobbet. Idag gjorde han inte det. Tänkte att han kanske ploppade ut på msn när han kom från jobbet men icke. Försökte ringa, men då var mobilen avslagen. Började känna mig liiiite stressad.
Började fundera på vilket sjukhus han kunde ligga på och att jag borde ha nån här när jag fick dödsbeskedet. Blev inte lugnare av att inte Anki svarade i sin mobil. Klart att hon inte svarar när hennes son är död! Tänkte jag.
  Så klart var det inte alls det här som hade hänt. Martin var tydligen på kurs idag och kunde inte ringa till mig från jobbet och sedan var batteriet slut på mobilen. Att han inte var ute på msn var väl för att dape hälsar på honom. I guess.

Nu ska jag sova och hoppas på att huvudverken är borta till imorrn! 

update

Har fått lite klagomål på att jag skriver här för sällan. Trodde inte att nån läste. Tänkte ju ha den här bloggen när jag bodde i göteborg så ni hade lite koll. Nu kan jag ju umgås med alla igen!!

Men.. Jag ju börjat plugga nu. Läser socionom i Sundsvall. Skolan tror jag går ganska bra. Lite svårt att veta hur man ligger till. Har haft en redovisning som gick helt okej! Fick ..... på ett grupparbete idag. Överlag var våran lärare väldigt nöjd med vårat arbete, men vi hade missat att skriva referanser efter varje stycke. På torsdag ska vi ha en ny redovisning..
Snart är det dax för första tentan. Vill bara att den ska vara över så man vet på vilken nivå frågorna är.

Annars så bor jag nu hos Tina. Det är trevligt att ha en ny sambo som kan både städa, laga mat, diska och tvätta :P hehe

I don´t know what to say.

Har kollat på ett hus i Lagga, men det blev alldeles för dyrt för en student. Sist jag kollande låg budet på 1,3 mille.
Nu ligger nog husplanerna på is ett tag, tror det blir en hyres i stan.

Ska försöka skriva här lite oftare nu då. Tjingtjong!

RSS 2.0