Andra tentan

Har precis gjort klart min andra tenta. Den här kändes väldigt bra. Jag borde ha klarat den, men man ska ju aldrig vara för säker. Lär ju gå ut helvete bara för att det känns bra.

Har ju flyttat nu till min alldeles egna lägenhet (nästan iaf). Den ligger på överska våningen och det finns ingen hiss.. Tur att jag fick hjälp av Tina, Carina, PA och Anki med flytten, skulle ha dött om jag behövt ta upp allt själv.
Men en nackdel med den här lägenheten är att den är så sjukligt kall! Igår satt jag med mössa, dubbla halsdukar, tjocksockar och täcke. Jag frös ändå. Fick sitta och värma mig på datorn, som förövrigt inte har något indernet..
Jag har ingen tv heller och ingen radio. Känner mig lite ensam. Det är ganska lyhört så jag brukar sitta och lyssna på när grannarna spelar musik. Tråkigt nog tycker dom om att lyssna på samma 5 låtar om och om igen. Hanson tex. Eller varför inte eagel eye charry?

Martin var ju här i helgen! Vi hade årsdag i måndags. Var på De Vito. Det var den bästa maten!! Kanske som jag någonsin har ätit. Så tips. Gå dit! I tisdags var Martin på sin 4:e intervju för skandiajobbet. Nu är dom 2 kvar. Jag hoppas, hoppas, hoppas verkligen att han får det!!

Nu ska jag ringa runt lite och sedan gå hem till min kalla lägenhet och fixa lite lunch! Tjing!

Wihooo!

I did it!! Jag klarade tentan!! Känns så skönt att bara ha en tenta att koncentrera mig på nästa vecka! Då kan jag ägna lite tid åt att fixa med min nya lägenhet =) Kommer inte att ha internet när jag flyttar in. Tänkte vänta tills Martin har fått besked om jobbet så jag vet vilken hastighet jag ska ta.

Idag ska jag åka till Stockholm. Har föreläsning i Söderhamn imorrn kl.10. Hade tänkt ta tåg från Göteborg till Söderhamn, men det gick inga som passade. Trodde att jag skule kunna sova hos min bror men han är tydligen i Prag. Så det blir tåg till Stockholm kl.14.42 och sova hos Emmelie och sedan tåg till Söderhamn imorrn.

Har varit och tränat lite i veckan. Har ju träningskort har nere så då måste man passa på att utnyttja det. Det är bara lite trist att vi har flyttat, så nu tar det 1timme till gymmet.. I tisdags tränade jag body pump. Har massvis med träningsverk nu. Och igår tränade jag box impact (tror det heter så). Skiiiit jobbigt!! Tränaren var galen och alla som tränade såg ut som värsta muskelknuttar! Blev lite smårädd när jag stod utanför och väntade på att passet skulle börja. Men jag tog mig igenom det i alla fall! Fast jag hade ansträngningshosta hela kvällen!!!

Måste förresten nämna att traderabiljtterna är sjuka. Försökte med två tåg. Dom kostar nästan lika mycket som att köpa sista minuten. Ska aldrig mer sitta med det där.

RSS 2.0