Hem!

Nu sitter jag och väntar på att tiden ska gå. Om ca 2 timmar ska jag åka till flygplatsen och förhoppningsvis få biljetter hem. Jag längtar hem nu! Ska bli så skönt!! Hoppas att det är snö! Jag har blivit erbjuden jobb. Men jag vet inte om jag ska ta det. Tror inte att jag kommer att ha så svårt att få nåt annat om jag skulle tacka nej nu. Men vi får se.
I lördags firade jag och Martin tre år tillsammans.
Igår var jag med Maria på stan. Hon hade aldrig ätit lussekatter så vi köpte. När hon tagit första tuggan utbrast hon: Men! Det är ju bara en bulle.
Finnar.. Dom förstår sig inte på julen haha :D
Nu ska jag käka lite mat och kolla på one tree hill!

Inget går någonsin som man tänkt sig..!

Så var det snart jul igen då! Var på Lisebergs julmarknad i söndags. Det var jättemysigt med alla ljusen, musik och allt annat. Synd bara att det regnade. Men jag har inte lyckate få nån julstäming än. Tycker att det är riktigt tråkigt att inte ha nån snö. Trodde att vintern skulle vara regnigare än vad den är här, men det kanske inte har kommit än bara.
Fick ett samtal från Sundsvalls tingsrätt idag.. Nästa tisdag skulle jag på rättegång men nu är det inställt tills vidare pga yttligare utredningar. Tycker att dom borde ha kunnat lista ut nåt sånt lite tidigare.. Nu har jag schema på Charm så jag måste ju hem i vilket fall som hellst. Fast nu får jag ju så klart betala resan själv.. Jippi!
Imorse klev Martin upp kl.6 för att köa till Bruce Springsteenbiljetter, galning tycker jag :P
Men tydligen var det folk som hade tältat utanför för att få biljetter.. Knäppt
Jaa. Annars då? Jobbar på som vanligt. Är på ett ställe nu som har ca 1500 gäster varje dag.
Jag står i disken och sliter. Hatar att vara kladdig om fingrarna, men man har inte tid att skölja av sig så det är som det är. Känns verkligen inte som nåt framtidsyrke för mig, men det duger väl som extra iaf.
Är så grisigt trött nu. Ska kolla om det är nåt på tvn som man kan slökolla på!

RSS 2.0