tråk tråk tråk

Nu för tiden gör jag inget annat än att jobba tycker jag. Usch och fy. Är så trött hela tiden. Men nu på söndag är jag ledig för första gången på två veckor. Ska bli skönt! Förhoppningsvis är jag ledig måndag också så man hinner tvätta, men det lutar åt att jag kommer att jobba hela den veckan.
Om 11 dagar bär det av hemåt!  Gruvar mig lite över rättegången på tisdagen. Har ju lite skräck för att prata inför folk. Hjärtat slår snabbare bara av att tänka på det..Hilfe!
Ser fram emot söndag. Då ska martin och jag ha julpyssel och gå på lissebergsmarknaden.
Antagligen blir det väl inte som man planerar så jag ska inte ha nå förhoppningar.
Ja jag hade inte nå mer att säga nu hehe.
Jo Tina, jag är bara 30% svensk på ditt test.. Ha det vackert allesammans! Syns tlli jul!

Update

Hehe folk klagar på att jag är för dålig på att uppdatera vad som händer här nere i Göteborg. Så.
Allt börjar rulla på rätt bra nu. Har jobb så jag klarar mig, en fin men kall lägenhet och Maria.

Jag har sökt massa caféjobb men dom flesta vill att man jobbar svart för skitlön och det vill inte jag. Har i alla fall varit och provjobbat Dahl´s Bakeshop, det påminner mycket om charm fast det är mycket mindre. Hoppas att jag får vara mer där. Jobbar rätt mycket på Åhlen´s cafét nu också är jag med i en vikariepool. Det är mest lunchrestauranter som ringer in en, men det är faktiskt ganska roligt. Än så länge. I onsdags var jag och jobbade på Volvo här i närheten. Trodde att det var en massa meckkillar med smutsiga kläder som man skulle lasta på skolmat åt men så var det inte. Volvos Vdar och massa viktiga människor från alla världens hörn hade ett möte och lilla jag skulle stå och se fin ut och dela ut mingeltallrikar. Så klart hade jag fått massa röda utslag fulla ansiktet, var osminkad och såg allmänt bedrövlig ut. Gissa om jag skämdes. Dessutom dög inte mina skpr som jag hade med mig så jag fick låna ett par träskor.. Jippi! Men hur som hellst var det väldigt lugnt och trevlig arbetsdag, man fick till och med äta lunch med sina arbetskamrater. Det har inte hänt sedan hemska Riksbyggen.
I Torsdags jobbade jag kväll. Skulle servera ett gäng pensionärer som hade nåt årsmöte. Som tur var fick vi bära ut alla tallrikar innan gamlingarna hade satt sig. Lite besväligare var det att plocka undan. Jag stod och försökte balansera på ett ben, tappade bestick på golvet och visste inte hur man skulle bete sig för att se ut som ett proffs.
Tina hur gör man?!? Du måste gå en kurs med mig när jag kommer hem!
Idag har jag varit på ett annat Volvo, dock inte lite coolt. Stod som en mattant och plofsade på rotmos och fläskbog.
Vad heter förresten det på engeska? Raggmunk och pytt i panna kunde jag inte heller.. Alla som pratade engelska fick äta lax idag för det var det enda jag kunde säga haha.

Ja.Annars här nere.. Det är fruktansvärt kallt!! Hatar den här kylan, den går igenom allt! Brukar ha på mig 4 tröjor, långkalsonger och tjocksockar men det hjälper inte.

Jo! Vi har varit på Ullared också! Skitkul! Hur mycket saker som hellst! Nu är alla julklappar utom Martins fixade.
Synd att vi inte hann med att gå på alla affärer. Också har jag köpt ett par nya stövlar. Fast jag måste gå tillbaka med dom. Det var två olika dragkedjor på dom..
Nu har jag skrivit lite iaf, hoppas att ni har fått lite klarhet hur det går för mig!
Tjingeling!

RSS 2.0