Slutkörd!

Har nyss kommit hem från ett box-pass. Är helt slut och armarna ser misshandlade ut. Händerna skakar så mycket att jag knappt kan skriva.

Idag fyller Sofie år! Ringde och grattade henne. Så roligt att höra hennes röst, känns som om det var flera år sedan man var hemma sist. Men snart är det dax!

Annars händer det inte så mycket. Bara 1,5 vecka kvar på jobbet nu!

Yeah!

Nu sitter jag hemma och äter stulna vindruvor. Martin är bjuden på finmiddag av facket (som han inte änns är med in?!)
Jag har bajstråkigt, svinont i ryggen och är allmänt less på det mesta. Längtar hem till Timrå och Sundsvall. Men jag har i alla fall inte många dagar kvar nu! 9 dagar, sedan är jag ledig 2 veckor innan jag börjar på Charm. Förhoppningsvis har jag några dagars betald semester också.

Imorgon är vi bortbjuden på middag och se den spännande Sverige matchen. Är väl inte så intresserad egentligen men man kan ju låtsas.

I onsdags serverade jag på en 50-års fest. Det var öppen bar så ni kan ju gissa hur nykter alla var där.. Men det var faktiskt trevligt att jobba där. Förutom när födelsebarnet kom fram och la handen på axeln och sluddrade fram - Va heterrrr du?! Han tyckte tydligen att jag skulle bli tillsammans med hans son också.. Yeeh.
Men jag börjar iaf bli ganska haj på det där med att plocka undan tallrikar.

Nu måste jag springa ner och hämta lite kläder i tvättstugan.

RSS 2.0