oh boy!

Vilket vacker väder! Haha här snöar det stora vackra flingor. Marken är alldeles vit. Jag har inte behövt nå vinterkläder här nere. Känns lite jobbigt att behöva gå och köpa det nu 1,5 vecka innan vi ska åka. Tror jag får plåga mig igenom dom här dagarna.
Har varit ledig nu 4 dagar! Heeeelt underbart! Har sovit ungefär hela tiden men det var jag värd :P
Igår råkade jag kolla på Rent hus på 4:an. Fick lite noja så idag har jag storstädat! Eller jag har bara hunnit med två rum än men det kommer :P Kom på att jag skulle baka bröd och fikabröd mitt i all städning. Nu måste jag ner och köpa mer mjöl!

Snart fyller jag år! Tjing


Oväntat

I tre veckor har jag försökt ta mig ork att skriva här. Och för varje dag som går blir det svårare.

Lördag den 1/3 kom Sofie Pettersson hit och hälsade på. På kvällen var vi på bingolotto och såg ingen mindre än Världens Bästa Elviskopia.. Han var diktig men hela allt var en besvikelse. Sista timmen satt vi bara och väntade på att det skulle ta slut. Söndagen var vi och kollade runt lite här där jag bor. Var uppe på Ramberget och kollade på utsikten över göteborg.


På måndagen hade jag tagit ledigt för att umgås med Sofie och för att prata med en studievägledare.
Det var så skönt! Första riktiga vårdagen! Vi köpte baugetter och satt ute och solade lite. På tisdag åkte hon hem och jag hade vanlig tråkig jobbvecka.. På torsdagen kom Martins pappa MIcke och hälsade på. Fredagen var vi på Mando Diao och lördan var jag på fest hos en arbeskamrat.

Så var vi framme till den här helgen. Ingenting blev alls som jag hade tänkt. Tanken var att jag skulle följa med en kompis till Borås på fredan. Sedan ändrades det så jag skulle på förfest med Maria. Men när jag kom till jobbet på fredagmorgon blev jag bjuden biljett till en teater med bla. Clas Malmberg och Mikael Tornving. Jag är så stolt över mig själv! Vi blev bjuden på en gigantisk räkmacka när vi kom till teatern och jag ät en massa av den! Så snart kanske jag är så vuxen att jag kan äta allt!
Under föreställningen var det en man som fölorade medvetandet. Det var lite skrämmande. Ambulans fick komma och hämta honom. Men det verkade som att han inte var döende iaf.
Var ut med två tjejer från jobbet efteråt. Hade jätteroligt. Träffade 14 irländare som var här på svensexa.
I lördags ringde Maria på förmiddan och berättade att en kompis från Guatemala skulle komma och hälsa på. En annan tjej från Norge skulle också komma och en tjej från Finnland var redan hos Maria. Eftersom Martin inte var hemma i helgen (Han var hos Perry i Karlstad) så fick hon från Guatemala och hon från Norge sova hos mig.
Var lite förvirrande när alla pratade på olika språk med varandra. Men det gick bra. Vi pratade nästan bara engelska så att alla skulle förstå. Om jag skulle vilja åka till Guatemala någon gång har jag både husrum och guaid nu. Det är lite roligt.
I söndags var det jättejättefint väder här. Det var så varmt att man nästan kunde gå i t-shirt. Igår när jag vaknade var marken vit och det snöade! Det har inte snöat så här mycket på hela vintern. Det ligger fortfarande lite snö kvar...
Och idag sa en tjej på jobbet upp sig/fick sparken. Det är helt galet. Jag vet inte exakt vad som har hänt så jag tänker inte skriva om det. Men om det är som jag hört är det väldigt dålig stil från våran chef.

Nu börjar det närma sig! Två veckor och två dagar tills jag fyller år och två veckor och tre dagar tills jag åker iväg. Då får ni läsa på resedagboken istället!

Ska kika lite på tv nu. Hejsvejs!

RSS 2.0