Göteborg

Nu är jag tillbaka i Göteborg. Kom hit i tisdags. På tåget hit satt jag brevid en tjej i min ålder och började prata med henne. Kändes som att vi varit bekanta länge. Konstigt att man kan känna så med vissa personer. I alla fall så  visade sig det att hon jobbade på MQ på Backaplan. Jag har ju en jacka som jag köpte på MQ förra året som har börjat blivit nött under armarna. Eftersom jackan är över 1 år trodde inte jag att det var någon ide att gå tillbaka med den.
Var och hälsade på henne på jobbet i torsdags och fick en nya vinterjacka + 700kr mot min gamla jacka. Bra deal tycker jag!! 

I torsdags var det full fart! Var och fikade med min gbgvän Elin, var och tränade och sedan var jag hem till Elin och hade glöggprpvning. Jag tycker fortfarande att alkoholfri glögg är mycket godare.. 
Kollade på Zohan, men jag såg aldrig klart den.. Var för överdriven. 

Igår var jag och tränade spinning och core. Hatar spinning!! Av hela mitt hjärta. Men jag har fått för mig att det ska vara bra träning så det är bara att kämpa! På kvällen hade Martin och jag myskväll! Kollade på Idol och ät god mat.

Idag ska vi på julbord!! Har aldrig varit på det förut. Imorrn blir det julskyltning på Liseberg!

Nu ska jag lyssna på en dokumentär om 90-tals krisen.. Kul-jul. Haha 



Update: 17:12

Har nu varit på julbordet. Det var jätte gott, åt till och med en halv köttbulle.
MEN! När vi stod i kön och väntade på att få bord fick jag både en salivdusch och höra att jag väntade barn. Mindre roligt kan jag säga. Det var två fyllon som stod bakom oss som stod för "underhållningen"..

Åt rätt håll! ?

Känns som att jag börjar få lite kontroll över mitt liv igen. Sakta men säkert ska nog allt lösa sig.

I helgen var jag i Göteborg och hälsade på min pojke. Allt började illa. Tog nattåget ner och självklart hamnade jag med en som snarkade heeeela natten. Jag har så svårt att sova då, men fick väl tillslut nån timmes sömn. Väl i Göteborg skulle jag möta Martin på hans jobb för att få nyckel till den nya lägenheten. Men han svarade inte när jag ringde. När jag kom in på Skandia och bad dom ringa upp till honom så fick jag till svar att han inte kommit in än. SHIT! Vad ska man göra då.. Tänkte att jag kunde gå på bibblan och låna böcker, men då hade jag bett Martin skriva ner vad dom hette.. Moment 22 fick jag höra att det kallades för. Tillslut fick jag tag på Martin, fick nyckel och gick och lånade mina böcker. Jag bad Martin skriva ner vad hållpltsen hette där han bodde och hur jag skulle ta mig dit, men han tyckte att det skulle vara så lätt att hitta så det var ingen mening. DET VAR INTE LÄTT ATT HITTA!!! Stod där mitt i regnet och hade inte en aning om vart jag var. Ringde gråtande till Martin som efter många om och men äntligen kunde hitta "hem".

Men sen vart det bara bättre bättre! Fick blommor när Martin kom hem. Gjorde tacos och kollade på idol på fredan. På lördagen åkte vi in till stan och shoppade nya stövlar och skolgrejer åt mig, sedan var vi ut och åt. Söndagen tog vi en liten promenad och sedan var det dags för mig att ta tåget hem.

Den här veckan ska jag föröka ta tag i allt jag inte hunnit med sedan jag flyttade tillbaka. Så idag har jag sökt en massa lägenheter och ska förhoppningsvis få tag i nån bra till iaf januari. Ska försöka hinna träffa alla vänner som jag inte hunnit med innan.  Känns så himla skönt att ha tid över!

Nu hoppas jag bara på att Martin får något bra jobb och flyttar hit så fort som möjligt! Efter det är det nog bara träningen som jag måste komma igång med.

SÅ. Det var en liten uppdaterning på mitt liv!

Göteborg som tröst

Martin ringde idag och frågade om jag skulle komma till Göteborg i helgen. En tjej från Sundsvall hade lagt ut sina biljetter på blocket för 600kr tur/retur. Ska ta nattåget på torsdag och kommer hem på söndag. Passar perfekt eftersom jag har tentan på torsdag och är ledig fredag.

Jag ju kännt mig ganska lugn inför tentan. Tänkte att man borde ju kunna få ett Godkänt.
Men idag hade vi en sammanfattning om vad som är viktigt inför den. Trodde att den skulle göra mig ännu lugnare men så var det verkligen inte. Så just nu verkar det hopplöst att klara den. Det är inte så bra eftersom man blir lite dålig på att plugga när man "vet" att det ändå inte kommer att gå.. Ska försöka peppa mig själv så att jag får lite hopp. Får se Göteborgsresan som en tröst om jag misslyckas totalt. Får ju i alla fall träffa min älskling!

Handikappad utan tekniska prylar!

Det är nåt fel på min dator! Den är så seg nu för tiden och när man är inne på msn loggas man ut hela tiden.
Blir så less när saker inte fungerar som man vill.

På tal om less så är min mobil borta. Känner mig så handkappad utan den. Antingen är den i Sandras bil. Fick skjuts hem från jobbet av henne och den kan ju ha ramlat ut ur fickan då. Eller så var jag så yr när jag slutade och lämnade den på ett bord på charm. Som tur är så var det inga kunder kvar när jag gick och jag börjar jobba imon innan nå folk har kommit. Så jag känner mig lugn. Vore lite surt om nån skulle ha tagit den. Har precis hämtat ut den från 3 månaders lagning. Menmen...

RSS 2.0