MC-tur

I fredags var jag, Johanna och Josse ut och åt på ett sunkigt hak. Sällskapet var bra, maten okej, övriga gäster nja. Cyklade hem, tog fel väg och så klart började det regna också.. SUCK! Blev en tidig kväll och lång sovmorgon sedan for jag ut till Johanna på lördag förmiddag. Tog en långpromenad med många blåbärspauser =) Efter det var vi ju lite rädd att vi hade förlorat en massa kalorier så då tryckte vi i oss varsin pizza =)

Fick låna skinnställ, hjälm, handskar och skor av Johanna så när jag kom hem plockade Johan upp mig med hojen och sedan for vi ut och körde, Johanna var också med!

Idag har vi åkt hoj till Vaxholm och fikat där med föräldrarna. Mycket trevligt och fint är det där ute. Nu skulle jag egentligen ut och plocka blåbär med Johanna men hon ställde in så jag vet inte vad jag ska göra =(

Fin besök

I måndags kom min kära bror och hans tjej hit för att hälsa på mig och semestra lite i Stockholm. Tycker väldigt mycket om att få besök och det är ju inte allt för ofta som man träffar Jimmy så det är kul att ha dem här!

Är ju en inte helt kry än så den här veckan har jag tagit bilen till jobbet varje dag, det märks verkligen att det är semester! Det är inte ens köer. Gu vad skönt om det skulle vara sån här trafik jämt. Men det känns nästan som en spökstad när man är van att det är så mycket bilar!

Vi har iaf picknickat i måndags, sedan åkte jag till Johan eftersom sängen hos mig var upptagen =)

I tisdags åkte Johan till Amsterdam. Jag, Jimmy och Jennie åkte in till stan och körde runt lite, kollade på utsikten över Stockholm käkade glass och sedan bowlade vi. Det gick så dåligt för mig!! Men jag är iaf stolt över mig själv som hittar rätt okej i stan! Men oh, glömde ju berätta att vi var på Bromma Blocks och shoppade, jag hittade en jättefin kjol som jag är så nöjd med!!

Onsdag åkte vi till Skansen och kollade på djuren. Det var så mysigt =) Jimmy körde bilen och jag guidade honom. Blev faktiskt stolt över bror som inte såg ut att få sån vansinnig panik.

Torsdag är det idag och idag har jag myst i solen och sedan tagit en långprom. Jimmy och Jennie är på Grönan =)

mätt som en plätt och därmed basta

Jag har ju alltid trott att det heter så och nu har jag googlat och det verkar vara fler än jag som trodde det =) Men men ni får väl rätt att det kanske ska vara lätt..

Annars så har det inte alls varit så överdrivet kul sista veckan. Känt mig så trött och på tisdagkväll kom frossan. Fick sova med kläder, täcke och filt. Onsdag var jag tvungen att ta en nap på jobbet och torsdag-fredag var jag hemma och bara sov! Är konstigt sjuk; matt i kroppen, känns som att jag har feber, huvudvärk och halsont men ingen förkylning. Idag känns det bättre iaf =)

Men Angelica och Jonas har varit här i veckan. I onsdags var vi ut och åt med dem på TGIF och i torsdags kom de och hälsade på en snabbis! Å magen ba växer på na! Tycker så mycket om Angelica så det är kul att hon faktiskt har haft vägarna förbi några gånger sedan jag flyttade!

Idag ska jag hänga med Per iaf. Vi ska käka lite och kolla på komiker. Yey

Kry på mig!

yo yo yo

Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade här ja.. Men jag har varit så trött och inte alls motiverad.
 
Här i Stockholm har det varit helt okej väder, ingen sommarvärme men inte regn och rusk hela tiden iaf. Har försökt vara ute en del. Har bla. varit i skogen vid mig och sprungit och promenerat. Det är så mysigt där, en riktig trollskog!
 
Vet inte om jag har berättat att jag har köpt lite nya möbler. Var på Myrorna med Emmelie och köpte Tv-bord och vardaschbord och nu har jag målat dem vita! Tänkte måla tvbordet blått men hittade ingen färg som passade riktigt och vitt hade jag ändå hemma. Jag trivs så bra i min lägenhet nu och snart kommer Angelica med min kudde som jag har beställt från Ikea =) Ska köpa tyg och sy kuddfodral nån dag också. Kul att hålla på att pyssla lite.
 
Har haft en myshelg! I fredags hade jag tänkt måla och fixa i lägenheten men så kom Johan förbi och vi kikade på film istället. På lördan sken solen så då gjorde vi lite fika och stack iväg och hyrde kanot. Efter det blev det tvätt och måla bord. Trodde att det skulle ta lång tid men det gick ju fort så tur som jag hade ringde Emmelie och vi drog till en park på söder (vita bergsparken?) och köpte med oss sallad. Efter det var vi på Trägårn och hängde. Det var så varmt ute, kändes som utomlands, hade en jättetrevlig kväll. Igår blev det andra lagret färg, lite film och indisk mat.  

RSS 2.0