smisk på fingrarna!

Förlåt att det var så länge sedan jag uppdaterade! Men nu ska jag försöka göra en kort resumé om sommaren och hösten. Vet inte ens när det var som jag skrev sist..
 
Men jag har ju haft min första rikiga semester! Då var jag och Johan upp till Piteå och hälsade på familjen min. Det var jättetrevligt. Åkte vattenskoter, pdol, Storforsen, Eliasgrottan och löpturer. Sedan var jag och Olle till farmor och farfars hus och rensade för att huset skulle säljas. Vemodigt och det kom några tårar. Man har ju så mycket minnen men det är ju bra att andra flyttar in och får en massa bra minnen därifrån.
 
Åkte till Sundsvall och där stannade jag några dagar och hälsade på lite folk. Men det var jobbigt att bo hos olika personer så jag åkte tillbaka till Stockholm. 
 
Efter semestern var det vanlig vardag igen. Men jag fick fast tjänst på jobbet iaf så det är kul, eller skönt!
 
Utöver det har jag sprungit tjejmilen, det gick bra för jag uppnådde mitt mål. Sprang under timmen, 58,58. Johan lovade att jag skulle få en present om jag klarade det och igår fick jag ett silverhalsband som är jättefint! Nu har jag anmält mig till maran.. Gruvar mig men Erik har lovat att jag ska få ett pris om jag klarar det så nu är jag taggad. Har anmält mig till gruppträning inför Marathon. Tror det kan bli en rolig aktivitet för att lära känna lite nytt folk. Om det känns bra med träningen kanske det blir vasan i vår också men det brukar ju inte vara så mycket snö här nere och jag skulle behöver träna inför det! Men vi får se!
 
Har varit på musikal för första gången i livet för några veckor sedan. Såg Jesus Christ Superstar. Den var rätt bra men hade lite svårt att höra vad dom sjöng ibland.
 
Framöver så ska en sundsvallsresa planeras in och piteåfamiljen ska komma hit och hälsa på. Längtar efter att få träffa lilla Birger!

RSS 2.0