Tjuvar och banditer

Nu är det bara 5 veckor kvar innan jag slutar på dockside! Funderar på att ta semester veckan innan jag slutar och i så fall är det bara 4 veckor! Yes, jag längtar! Fast det ska bli lite tråkigt att säga hej då till alla där. Det finns ju faktiskt lite trevligt folk.

Igår var Martin och jag på 30-års fest. Det var en exjobbarkompis till Martin som fyllde år. Hade bara träffat honom en gång innan. Han är skrämmande lik Jonas Bäckman! Hade ganska trevligt på festen även fast det var bordsplacering och jag hamnade med 5 helt okända människor. Jag kände mig så ung också när alla runt borde pratade om att gifta sig, skaffa barn, plugga en massa år och om krisen alla kvinnor över 28 år hade..

Idag skulle Martin och jag gå en långprmenad men istället köpte Martin en mobil.
Var först på elgiganten. Där fick vi bevittna ett stöldförsök. När vi var på väg ut från butiken kom en man med en stor kartong springade mot dörren. Larmet började pipa och personalen kom efter. Tror mannen blev rädd för han släppte kartongen utanför dörren och spring iväg.

Tänkte försöka göra ren fönstren idag. Försökte för ca 1 månad sedan, men vågade inte göra ren dom riktigt eftersom man måste hänga sig ut och vi bor på 3:e våningen. Idag får Martin hålla i mig.

Ha det gött!

Sjukskriven

Nu sitter jag hemma i lägenheten i kville. Är sjukskriven för stukad fot. Trodde att min otur/klantighet hade försvunnit, men tydligen inte. Var på Liseberg med jobbet i fredags. Jag och en arbetskamrat skulle åka en karusell och var lite stressad för alla andra ville gå vidare. Sprang ner för en trappa, missade ett trappsteg och landade på foten.
Men det var nog inte så kraftig stukning eftersom jag kan stödja på foten nu. Men eftersom man ska spring och bära tungt på jobbet vart det två dagar ledigt.

För några veckor sedan hade vi sommarväder i gbg, men nu känns det som att hösten är här..
Maria flyttade till Skottland i går. Hon ska vara där i 4 månader och jobba på restaurang. Om jag har tid och råd ska jag åka dit och hälsa på henne. I juli kommer jag hem till Timrå och jobbar på Charm. Ska bli skönt.
Är lite osäker på vad som händer till hösten, men det löser sig =)

Annars händer det inte så mycket mer.


RSS 2.0