I did it!!

Klarade 3:e tentan också! Så nu har jag klarar av heeeela temin1. Känns så skönt att klara det!!!

Martin har flyttat hem och vi har fixat och donat med en massa i lägenheten. Vi har bla. satt upp hyllor och lampor. Nice!

Har varit på Martins kompis Eriks konstutställning. Många fina tavlor tycker jag.

Jag har varit ute och ridit med Michaela. Hann hem till henne innan snöstormen. Men sedan höll jag inte på att ta mig hem. För det första har hon en långa backe upp från henne och jag har en gamal bil med dåliga däck. Och för det andra hade jag glömt hemnyckeln hemma och Martin var på ett möte i Söråker. Men Michaela fick köra upp bilen åt mig och sedan fick jag vänta på Martin hemma hos hans farmor. Så hem kom jag till slut.

Annars så händer det inte så mycket. Nu ska jag i alla fall läsa lite så att jag klarar nästa tenat också.


update om min kalla lägenhet

Som sagt, det har ju varit jättekallt hemma idag och igår. Inte nog med det. Batteriet i brandvarnaren håller på att dö. Tänkte plocka ut batteriet, men vi har för högt i tak så man behöver stege. Tänkte att jag skulle ta det idag och sov med öronproppar istället.

Så imorse vaknade jag av att det bankade på dörren långt långt ifrån och helt plötsligt stod vår hyresvärd i mitt sovrum. Snacka om uppvaknande. Tydligen har det blivit en vattenskada på Stekhuset, så allt vatten i allas element hade rummit ut där nere. Två män kom och skruvade lite och nu är elementerna varmare än någonsin. Så något bra med elände iaf.

Jag har inte kunnat sova på två dagar nu. Kollade på klockan sista gången vid 5 idag. Skulle vara så skönt att sove en timme nu, men då lär man ju inte kunna sova inatt heller..

Så så var det med det.

tenta tre avklarad

Då har man gjort tredje tentan. Den var faktiskt lättare än jag trodde. Hoppas verkligen att jag klarade mig. Skulle vara så skönt om man kunde få känns sig säker på att man klarat en tenta när man gått därifrån.

I alla fall så har jag varit och tränat på gym idag med Marina och Johan Berlin. Ska köpa träningskort nu så man blir snygg till sommarn hehe.

Vi har ju haft lite problem med värmen i lägenheten. Det brukar bli lite kallare när det är kallt ute, mem imorse tyckte jag att det var extra kallt. Tänkte inte på det så mycket utan gick och skrev tenta i stället. När jag kom hem sedan var elementerna iskalla och lägenheten likaså. Martin ringde till nån gubbe som skulle fixa, men det är fortfarande lika kallt här. Tur i oturen att det var problem med min mors/min bil förut så den inte gick att låsa. Tog med mig kupevärmarn upp till lägenheten då ifall någon skulle sno den. Så nu kan jag i alla fall få lite värme i lägenheten. Tänkte att jag skulle ta en varm dusch nu och sedan stänga in mig i sovrummet och dra över mig mina 3 täcken och 3 filtar och köra kupevärmaren. Kanske borde ta med mig mössa och vantar också.

Förlåt Martin att jag glömde dig! Självklart önskar jag dig lycka till och säger grattis grattis grattis till att du ska börja plugga och flytta hem till lilla mig!

Äntligen internet!

Nu har jag äntligen internet hemma, kan inte fatta hur jag kunde klara mig utan det.

Har tenta imorrn.. Hade varit bra om jag hade varit utan internet några dagar till. Nu har jag 1000 orsaker till att inte plugga. Har letat på blocket efter slalomskidor, surrat med en massa på msn, kollat upp allt och inget. För att undvika att plugga har jag dessutom varit med mina pluggkompisar och fuskpluggat (pratat om allt utom plugg). Har även varit på en promenad till friskis & svettis med Marina. Hade tänkt börja träna där. Dom hade gratisvecka nu så vi tänkte gå dit imorrn efter tentan och prova gymmet. Gruvar mig lite för jag kommer ha sån sjuklig träningsverk!
 
På lördag ska Martin flytta hem. Kom lite hastigt och lustigt men jag är överlycklig övrt det. Han ska börja på samma skola som mig hihi. Han ska läsa företagsekonomi en kurs. Så vi får se hur det går att vara två plugghästar i lägan. 

På söndag ska jag och Sandra åka i Skönviksbacken. Ska bli roligt. Hoppas bara att det inte blir en massa plusgrader igen så att snön försvinner. 

Var ut i lördag med två klasskompisar. Hade jätte trevligt, men så var det en tjej som föll ihop medvetslös på dansgolvet. Tyckte det var lite obehagligt, men det gick nog bra med henne.

Annars tror jag inte att det har hänt så mycket. Ska bli skönt att bli klar med den här kursen så man kan vara lite ledig några dagar.

Får passa på att säga lycka till till både Sofie och Tina! Det kommer att gå skitbra för er båda!

Gott nytt år!!

Nu har jag hämtat mig från dramatiken i onsdags. Jag hade på känn när jag gick från Sofie och Patrik att Martin skulle ha låst dörren och glömt bort att jag inte har någon nyckel dit. Tro ni inte att jag hade rätt då?! Stod ute i kylan och frös och ingen mobil hade jag heller. Pulsade i djupsnö för att ta mig runt på andra sidan och kunna knacka på fönstret. Både Martin och Dape som stockar och hörde mig inte. Till slut vaknade Martin till i alla fall och kunde släppa in mig.
Om all text verkar osammanhängande så är det för att jag har suttit på skolan i drygt 5 timmar och försökt få ihop ett arbete. Känner mig helt slut i huvudet. Nu sk a jag hem och äta i alla fall och imorrn blir det jobb. Tjing!

RSS 2.0