today is a good day!

Jajjemen! Har varit på skolan och förberett inför artikelseminarierna imorrn. Så nu vet jag iaf vad dom handlar om. Efter det blev jag bjuden på lunch av Martin på Delicerano. Åt en paj med soltorkade tomater, oliver och pesto (tror jag). Det var så mycket mat så att man 5 timmar senare är proppmätt! Får väl truga i mig lite middag eftersom vi får finbesök av Joel. Var och handlade på Ica Espland efteråt. Stod en tant framför mig som hade massa varor och hon var så gullig och erbjöd mig att gå före. Blev så glad för en sån liten sak =) När jag kom hem lyckades jag få igång en inspelad föreläsning som jag inte lyckats med innan. Så nu har jag lyssnat på den, lagat en massa mat och städat lägenheten!
Tänk om man kunde få alla föreläsningar så här, då skulle man hinna med mycket om dagarna. Och man skulle kunna gå ut och gå samtidigt som man pluggar. Det vore väl nåt!!

Har köpt en klänning till Angelicas bröllop nu, det blev en grå från Cubus, den är jättefin!! Hade sån tur också! Hade tänkt prova en klänning där och när jag och elin (från gbg som var här i helgen) gick förbi visade det sig att det var 30% på alla kläder! Köpte en vårjacka också, hade ingen innan så det var ju perfa!

Jag och Elin har varit ute och gått hela helgen, ca 2 timmar om dan!! Fredag gick vi till Universitetet, jag tycker att det är så fint där, sedan köpte vi baugetter på baugetterian och gick till Norra berget och kollade på utsikten. Fick faktiskt svindel när vi var på längst upp i glasspinnen, jag som aldrig har haft höjdskräck förut. Sedan köpte vi varsin teburk i nån butik där. På kvällen kom Sofie.P och åt middag och spelade kort med oss. 
Lördag gick vi runt Sidskön som morgonpromenad och sedan satt vi och solade lite. Gick ner på stan och åt milkshake och kollade på folk. På kvällen gick vi på Svensson och tog ett glas vin och kollade på mer folk. 
Söndag åkte hon hem och jag gick till min mamma och blev bjuden på grillat!! 
Jag hade ansvar för grillen så självklart blev det inte så lyckat! Hade för lite kol så den bakade potatisan blev aldrig färdig och gränsakerna hann kallna innan köttet blev färdigt. Men det är ju sommarkänsla att kunna sitta ute på gräsmattan och njuta av kvällsolen. 

Tror inte att jag har berättat att jag klarat sista tentan! Jag fick C på den! Nu har jag bara två kurser kvar sedan är första året avklart!! Wohoo!!

Alltså helt fucking insane!

Hehe jag snodde Sofies rubrik. Hoppas att hon inte dödar mig för det.
Men det är faktiskt helt sjukt. Jag klarade tentan som jag var heelt säker på att jag hade kuggat. Men det var inte mycket marginal, gränsen för E (godkänd) var 25 poäng och jag fick 26 poäng. Men jag har ju klarat den och det är huvudsaken!!

Har fått betyg på en till tenta (psykologi), den var jag säker på att jag skulle klara men jag fick bättre betyg än jag trodde. Jag fick C, wohoo! Hade inlämning på ena delen av en hemtenta i organisationsteori i tisdags och nu håller jag på med andra delen. Är så glad att jag klarat dom andra tentorna, har gett mig lite energi till den här. Bara en vecka till sedan är den här kursen färdig. Har en kurs kvar den här terminen, sedan är det sommarlov!!!

Men nästa kurs kommer att vara sjuk.. Har rättsvetenskap med en tant som inte kan något om datorer över huvud taget! Hade ett litet smakprov på hur kursen kommer att se ut nu i veckan. Hon stod och pekade på en massa bilder som hon hade ritat, men problemet är att vi inte kan se vart hon pekar eftersom vi bara ser en bild. Å det var bara kaos!!
Ännu en tråkig sak med den kursen är att vi ska ha en hemtenta och den kommer att ligga när jag är utomlands. Antagligen kommer hon inte att kunna ordna något annat för mig så då blir det till att göra omtenta senare. Det sjukaste av allt är att vi inte får lämna in tentan via internet utan måste skicka den via post. Om jag skickar den trån Kreta kommer jag att behöva skicka den samma dag som vi får den.. Jippi.

Nog om skolan! Jag och Martin har börjat med kvällspromenader nån gång i veckan. Det är så mysigt! Igår gick vi till Willys i Skönsberg och köpte mjölk och tidningen. Elin från Göteborg kommer i helgen, så om nån har nå tips på vad man ska visa upp i Sundsvall så bring it on! Annars händer det inte så mycket. Jag är inne i en pluggvecka så det känns som att jag inte gör annat än sitter vid datorn. Jo, en sak till gör jag.. Kollar på sex and the city.
Men nu ska jag försöka svara på fråga 7 som handlar om processer och slutprodukt. Låter inte så himmla svårt, men jag måste börja att försöka tyda fråga. Vad har hänt med konkreta frågor? Är det ute? 

Pluggveckor

Sitter på skolan och bara hänger nu. Kom hit för att låna en bok (är för snål för att köpa), men den var så tråkig så jag fattar inte vad jag läser. Läser om organisationsteori och just nu är jag inne på beslutsteori. Jippi!  Har del 2 på tentan kvar nu. + två engelska artiklar, + en analytisk bokrecensiontjosan. På två veckor, måste börja utnyttja tiden lite bättre.

Imorrn blir det 50-års kalas för Bodil. Ska bli roligt. Verkar vara en massa lekar. Emmelie kommer hem också =)
Ska hem till Veronica och Peter innan så det lär ju inte bli nå plugg då..

Igår var jag och Martin ute på en mysig promenad. Vi gick längs hamnen nästan enda bort till Skönsberg. Trevligt att göra nåt annat än att kolla på när Martin spelar tv-spel.

Var och tränad igår också. Riktigt stolt över mig själv, men idag får man sota för att jag inte tränat på länge. Har sån träningsverk i axlar och bröst! Men det är väl så det ska vara. Ska försöka träna lite oftare nu, men jag är så rädd för gymmet. Förstår inte riktigt hur maskinerna fungerar. Men får man träningserk måste man väl göra nåt rätt i alla fall.

Idag ska Martin på grabbkväll så då har man lite tid att plugga!
Nu måste jag göra ett ryck med läsningen! Tjing

RSS 2.0