Här händer det grejer

Det har varit en händelserik helg. Som ni kanske har hört så blåste det rätt rejält här i fredags. Mitt jobb ligger alldeles vid hamnen och det blåser alltid massvis där. I fredags lite mer än vanligt. En kvinna på ca 50 år var på väg till bussen. Helt plötsligt flyger hon iväg åt motsatt håll och måste ta tag i en gatulykta för att få stopp. En man som väntade på bussen fick rädda henne och halft bära in henne i busskuren. Senare på eftermiddagen skulle vi bowla med jobbet men pga av stormen höll vi inte på att ta oss dit. Jag kom 3:a, är lite besviken, men man får väl tänka på att det var 9 st som var sämre :P Efter bowlingen for jag och 5 andra in till stan och drack några öl. Vissa blev lite för fulla och har nu fått nya smeknamn, men det behöver jag inte ta upp här. Lördagen jobbade jag till kl.5 sedan var jag och martin på fest hos en arbetskamrat till honom. Söndagen var det också jobb. Gjorde en riktig vurpa. Trodde först att jag hade brytit hela mig men jag tror inte änns att jag har fått nåt blåmärke.
Idag har jag kollat på en "lägenhet". Det var en lokal på 72kvm som kunde bli en lägenhet. På hemstidan stod det att den var i behov av renovering och det hade dom verkligen rätt i. Skabbigare har jag nog aldrig sett. Målad väv, sprinckor i alla tak och gamla korkmattor. Köket var det värsta av allt! Men Martin ska i alla fall kolla på den imorgon och sedan ska vi se om vi orkar ta itu med den. Fördelen var ju att det inte var någon hyra, men då ligger utgångspriset på 1,7 mille. Allt för idag

Ingen röst

Ih, jag har ingen röst! Så jobbigt! Sitter dessutom i kassan den här veckan, men som tur är så är det kassan som nästan ingen hittar till.
Vi har haft en läskig gubbe som har jobbat hos oss idag och igår.. Jag är lite rädd för honom! Han hade frågat en tjej på jobbet om inte hon kunde komma hem till honom så skulle han måla av henne. :S osv.
Idag ska jag utnyttja min vinst som jag vann på boxningen förra veckan. Hoppas att dom har god mat för jag är vrålhungrig!
Martin är rolig. Han ringde när jag hade slutat jobbet idag och sa att han skulle bjuda på fika på jobbet imorrn.
Bra framförhållning.. Vi har inte änns nån bakform. Tror han får köpa nåt färdigt på ica istället :P

Alla hjärtans dag

sorry sorry, nu var det ett tag sedan igen. Men jag glömmer bort det! Nu har det iaf hänt lite saker :)
Kan börja med idag och sedan backa bakåt.

Har nyss kommit hem från boxträningen. Är faktiskt riktigt duktig på att träna nu för tiden om man räknar bort den här veckan. Jag och min boxarkompis vann iaf en gratis middag på restaurang! Grymt!
Martin är i Sälen och jobbar den här veckan. Så tråkigt att vara själv på kvällarna. Men jag fick iaf en jättebukett idag så alla hjärtans dag var inte helt värdelös ändå hehe. Anki skickade gottogram (tror det hette så) med choklad och kärlekste också.
På jobbet var det lite mer dramatiskt. Jag sitter i kassan den här veckan och på eftermiddan satt jag där ensam. Såg att två män beställde två hamburgare, sedan höll dom på att sega jättemycket. Tillslut kom ett nytt gäng och jag tog betalt av dom. När jag var klar hade de två männen försvunnit. Jag gick och frågade dom som hade fixat hamburgare om dom hade sagt nåt om betalningen till dom men icke. Gick fram till männen och frågade om dom hade betalt.
Det hade dom "så klart". Frågade i vilken kassa och vem som hade suttit där, om jag kunde få se kvitto osv. Dom fortsatte att blåneka allt så jag fick hämta chefen. Tillslut gick dom med på att betala en hamburgare. Gissa om man är skylldig då.. Man lär ju inte betala en gång till om man redan har gjort det. Fattar inte att folk kan vara så fräck!

Maria har operetas idag så imorgon ska jag fara och hälsa på henne.

Jag har fått lite fler vänner här nere nu. Det känns skönt.
Träffade Carro på jobbet förra veckan. Visade sig att hon hade bott i Härnösand och visst vilka Sara och Sofia var som gick foto med mig. Hennes pojkvän visste tydligen vilken jag var.. Lite skumt.
Var ut med henne och en annan arbetskamrat förra helgen.

Mer än så hade jag nog inte att berätta!
Ha det gött och kom och hälsa på mig nån gång!
I miss you! Kramar!

RSS 2.0