Motorcykeltur

I fredags så åkte jag motorcykel! Var lite rädd i början men sedan var det bara kul. Superfint väder, massa folk som satt ute och grillade, spelade allt möjligt och säkert bara njöt =) Blev ju inget grillat för oss men det var rätt skönt att bara vara hemma och mysa på kvällskvisten.
Lördag: Sov ut, käkade frukost på ballen och for sedan ut med motorcykeln. Först till Dalarö. Där stannade vi och fikade lite. Efter det for vi vidare till Nynäshamn. Det är så coolt att vattnet är utomlandsgrönt! Men det var ju inte så varmt direkt. Underbar dag iaf! Fick tag på mor min så efter Nynäshamn åkte vi till gamla stan och hälsade på henne. Hon hade inte så mycket tid för mig så det var bara att åka hem igen =)
På kvällen kom Johans kompis och hämtade oss och vi kikade på melodifestivalen. Det var roligare att kolla på dom där galningarna än själva tävlingen. Efter det drog vi till ett ställe som heter Sommar men det var så lång kö så jag och Johan stack hem istället.
Söndag: Köpte frukost på bageriet i Ålsten, tog med det och satte oss på klipporna och käkade. Hade med oss badkläder men fegade ur. Det var några som badade iaf. Hämtade upp Johans syster och sedan åkte vi och köpte tomatplantor till Johans mamma. For till föräldrarna och blev bjuden på mat och efterrätt. Eftersom det var morsdag så fick man ju ta en bit rulltårta! Fick sms av Sabina som var på besök i Stockholm. Hon satt och grillade i parken nedanför här så åkte dit och hälsade på henne. Vilken dag!!
Måndag: Jobbat. Har varit sjukt trött. Har ökat armhävningarna nu. Klarade 12 i rad så då fick jag öka till 30 armhävningar och fortfarande 100 sit-up. Tycker att det är en pina varje dag att göra dom! Nu får ni inget mer idag! Tjing!

Kommentarer
Postat av: Tina

Mäh vadå rädd att åka mc, du är väl erfaren efter att ha åkt med min karl :)) ses i helgen, puss! ;)

2012-05-29 @ 23:09:05
URL: http://tiniwini.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0