kanonväder!

Dags för en uppdatering! Har knappt haft igång datorn alls på 1 vecka!
Torsdag: Det måste ha varit då jag, Johanna, Johan och Jonas var ut med cyklarna i skogarna vid Lida. Tyckte det var läskigt och lite svårt med min cykel som har så smala hjul. Jag måste sluta vara så harig! Var ute några timmar och hade med oss fika. Super nice!
På kvällen kom Sofie P hit. Hon hade varit och hälsat på Maria i Malmö och stannade till hos mig ett par dar.
Fredag: Jag och Sofie tog en promenad till min nya lägenhet. Hem och gjorde lunch och vilade lite. Båda två var helt förstörd! Tog bilen till skogskyrkogården eftersom jag hört att det ska vara så fint där. Mja.. För och handlade för att grilla. Middag vid 10 sedan kortspel och lite vin.
Lördag: Hade tänkt komma iväg på en cykeltur med Sofie relativt tidigt men då Johans cykel (som jag skulle låna) stod kvar hos Johanna sedan torsdagen blev det inte riktigt som jag hade tänkt. 14.30 kom vi iväg iaf och tog en tur på Djurgården. Helt underbart ute! På väg hem hamnade vi vid centralstationen osv. Där har jag cyklat en del nu och känner mig ganska trygg men var inte helt säker på att Sofie skulle klara det. Men det gjorde hon hur bra som helst! GRYMT! Tog oss hem igen, duschade och tog tunnelbanan in för en god middag på Paus tillsammans med Sofie och Johanna. Johan hade adopterats bort så Johanna följde med oss tillbaka och sov över.
Söndag: Köpte frukost och satt ute vid lillsjön och fika med Sofie och Johanna. Cyklade senare ut till Drottningholms slott med Sofie. Stosade omkring lite och bara njöt av vackra vädret. När vi kom hem tog jag en liten löprunda och sedan käkade vi tacos. Efter det blev det lite film, Thor, men jag var för trött för att se klart hela.
Måndag: Jobb. Cyklade in till stan och mötte upp Sofie och Johanna för en liten promenad. Innan jag mötte upp dom fick jag ringa min personliga gps för vägbeskrivning till Medborgarplatsen. Som vanligt cyklade jag vilse mitt i stan! Fattar inte hur jag alltid kan hamna vid centralstationen!! Vinkade av Sofie som skulle med tåget hem till Sundsvall. Fick vägbeskrivning hem. Tog en löprunda med karln. Sedan blev det sen middag och godnatt.
Tisdag: Jobb. Cyklade hem och packade om för pick-nick. Johan hade köpt engångsgrill så vi cyklade till Ålsten och satte oss på klipporna för att njuta av solen och äta gott. Grillen fungerade med nöd och näppe och båda två höll på att svält ihjäl innan maten var klar. Men det var mysigt iaf. Hade med oss badmintonracket och fotboll. Började blåsa så badmintonen gick bort men vi sparkade lite boll iaf. Jag var bättre på att knäa bollen än jag trodde.
Onsdag: Idag har jag varit och hämtat en bokhylla hos en kollega. Johan kom med lastbilen och hämtade upp den och körde den till lägenheten. Tung som stryk var den! Efter det köpte vi thaimat och satte oss vid vattnet och käkade. Fiskmåsar, änder och andra dumma fåglar kom och störde matron. Nu ska jag boka lite groupons!
Kort uppdatering sedan sist =) Har varit kanonväder heeela veckan!

Kommentarer
Postat av: Sofie

Lät som en kaaaanonvecka det där :) Mycket frisk luft också... eller ja, frisk och frisk går kanske att diskutera. ;P

2012-05-23 @ 22:36:35
URL: http://lillaste.blogg.se/
Postat av: Tina

I agree with Sofie! Lät inte helt dumt det där :) Vad är det för groupons du ska boka då?! Har du nån semester i sommar förresten? Puss!

2012-05-24 @ 23:27:17
URL: http://tiniwini.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0