student!

Idag firar vi Emma som har tagit studenten!! Grattis grattis grattis!!

Började dagen med en liten promenad uppför trapporna till Norra berget. Där uppe spelades det brännboll, kan säkert ha varit studenter. Därefter en dusch och sedan lunch med Maria, Marias Johan och Marias bror. Precis när lunchen var över ringde Sofie och frågade om jag var redo för lunch.. Ops! Dubbelbokning.. Mötte upp henne och Maria H och kollade på när dom åt :P Efter det ringde Julia, för henne hade jag ju också bokat in att jag skulle shoppa med. Dumpade Maria H och tog med mig Julia och Sofie för lite shopping. Mitt i klädprovningen insåg jag att klockan hade tickat iväg och Emmas student hade börjat! Drog med mig Julia och sprang bort till Hedbergska =) Hann inte se Emma gå ut för trappan men tydligen var det ingen annan som såg det heller så ingen fara på taket där! Hängde lite gosedjur runt halsen på´na och sedan ner på stan för att kolla på flaken. Hem och bytte om och fixade iordning mig för bjudningen hemma hos Emma. Där var jag minsann i tid och hade inget dubbelbokat!!
Slutet gått allt gott!

Väl hemma hos Julia har jag fortsatt min packning och just nu känns det inte som att det är så mycket som ska med ändå och det är ju sjukt skönt!! Nu är det armhävningar och situps kvar sedan sängen!!


Kommentarer
Postat av: Tina

Jag måste bara berömma dig att du är så duktig att uppdatera! Jag orkar inte längre. :P Inte en enda som ville ha stövlarna ju, så du får väl slänga dem då, eller lämna till myrorna eller nått :))

2012-06-07 @ 23:14:26
URL: http://tiniwini.blogg.se/
Postat av: Tina

För att klargöra kommentaren ovan: Jag orkar inte uppdatera på MIN blogg alltså, din orkar jag alltid med ;)

2012-06-07 @ 23:15:20
URL: http://tiniwini.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0